Uppdaterat 2015-10-07

Det har kommit till vår kännedom att det under kort tid varit flertalet inbrott i området.

Vad vi vet så är det ca. 12 inbrott sedan början av augusti. Inbrott har skedd både dagtid och natttid men alltid när huägaren/na har varit borta. Tjuvarna har ibland kastat om stolar eller andra saker för att se om de rättas till, vilket tyder på att någon är hemma. Vi vill göra er extra uppmärksamma och ber er vara på vakt. Lås fast stege om du skulle ha en liggande på din tomt.

Vid misstanke om brott eller tips ring polisen på 11414 alternativt 112 om det är ett pågående inbrott.

För att motverka inbrottsvägen och hålla varandra bättre uppdaterat, har det startats en Facebook grupp för Grannsamverkan i Hemmesta Södra. Där kan boende i Hemmesta Södra ha en dialog mellan alla som är aktiva på Facebook. Grannsamverkan och Vägföreningen är två skyllda organisationer och som sådan tar Styrelsen inte ansvar för innehållet i Facebook gruppen.

Vi kommer hålla hemsidan så uppdaterad som möjligt. Anmäl dig till vår nyhetsbrev genom att klicka här så får du senaste informationen skickat till dig.