Nu är vintern verkligen här på allvar och snön har skapat ett fint landskap i vårat område. Vi har för säsongen en ny entreprenör för snöröjningen, VMS – Värmdö Maskin & support. Eftersom de är nya på uppdraget så håller vi en nära dialog med dem om utförandet av snöröjningen. Än så länge har vi fått in övervägande positiva kommentarer vilket vi tycker är roligt och gärna vidarebefordrar till entreprenören. Vissa åsikter kring att de tidvis håller höga hastigheter har också inkommit vilket vi självklart även det har fört vidare. Vi hoppas nu att vintern håller i sig och att snöröjarna fortsätter att göra ett bra jobb så kan vi nog utvärdera denna säsong till något positivt fram i vår. Vi tar självklart emot både ris och ros vad gäller snöröjningen framöver så att vi kan utforma den på bästa sätt.