Tyvärr har vår entreprenörs sopmaskin havererat varför de inte synts till några dagar. Vi hoppas nu att maskinen snart ska vara på benen igen och förhoppningen är nu att de kommer bli klart under kommande vecka. Vi är medvetna om att vi med detta inte kommer uppfylla vår vinterunderhållsplan men hoppas på förståelse.

Gällande Lingonvägen kunde vi vid tidigare tillfälle ej sopa denna väg p.g.a. många parkerade bilar, i samtal med entreprenören har vi kommit överens om att skylta parkeringsförbud någon av kommande dagar för att underlätta sopningen, vänligen håll utkik och respektera skyltningen.

För Blåsippevägen vägen väntar vi acceptans av offert, innan vi kan utföra saneringen efter tidigare dieselutsläpp. Det finns även risk för att det i samband med saneringen kan damma rikligt, orsaken till detta är att det en går vattna innan sopningen då materialet blir till gegga när blött.

Ge gärna vår entreprenör en tumme upp och se till att underlätta för dem att utföra sitt jobb, så får vi snart fina vägar 😊